Afspraak maken 

Iedereen kan met of zonder verwijzing van een tandarts bij de mondhygiënist een afspraak maken. Voor een bezoek aan de mondhygiënist heeft u dus geen verwijzing van uw tandarts nodig. 

Behandeling vind uitsluitend via afspraak plaats. 

U kunt terecht op:

maandag 09:30-14:15  Kim
dinsdag 09:30-18:00  Kim
woensdag 07:30-16:00  Linda
donderdag 08:00-17:00  Kim
vrijdag 09:30-14:15  Kim

 

De praktijk ligt op de eerste verdieping. Er is geen lift aanwezig.

De praktijk is telefonisch bereikbaar op 

T. 0252-626777

Of e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ook kunt u contact opnemen voor algemene vragen over bijv. tandvleesproblemen, gebitsreiniging,poetsinstructies, behandeling van angstpatiënten en kinderen. 

 

Tijdens behandelingen kunnen we de telefoon niet beantwoorden. U kunt uw naam, telefoonnummer en boodschap inspreken, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. 

 

Annuleren afspraak 

Gelieve de afspraak minimaal 48 uur van te voren annuleren of wijzigen.

Bij het annuleren, wijzigen en het niet nakomen van een afspraak korter dan 48-uur van tevoren, wordt 50% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht. 

Uw afspraak wijzigen of annuleren kan alleen telefonisch of via de e-mail.

U kunt uw afspraak niet per SMS wijzigen of annuleren.

Herinnerings e-mail

U ontvangt automatisch een e-mail ter herinnering aan uw afspraak. Het is een extra service die u wordt aangeboden. Mocht het een keer voorkomen dat u geen herinnering van ons ontvangt, betekent dit niet dat uw afspraak niet doorgaat. 

SMS-service

Als extra service sturen wij u een sms ter herinnering een dag of enkele dagen van tevoren. U bent zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraak aangezien door technische problemen het kan voorkomen dat de sms u niet bereikt. 

Mocht het een keer voorkomen dat u geen sms ter herinnering van ons ontvangt, betekent dit niet dat uw afspraak niet doorgaat.